Estils


Ens adaptem al teu estil però la nostra especialitat són els estils Colonial, Industrial, Rústic i Vintage.

  • Industrial

    És la tendència més actual en aquests moments en el món de l’interiorisme, fustes antigues reciclades i tractades però sense vernissos per donar tot el protagonisme a la puresa de la fusta en el seu estat natural sempre combinada amb materials naturals com el ferro o la corda, creant un ambient molt càlid i molt present en els actuals lofts neoyorquins.

  • Vintage

    Es tracta de recrear l’estil peculiar del sud de França, predomina el blanc i els tons clars en mobiliari i estances. Cortinatges lleugers i paviments en fusta natural, l’ideal és donar un toc particular en cada projecte amb peces antigues d’origen familiar o trobades en mercats de segona mà. Maletes antigues baguls i fins i tot aparells d’època.

  • Colonial

    És l’estil que ens dóna el nom, mobiliari sempre en fusta noble, peces massisses i peculiars que transmeten a les estances l’ambient de les grans cases colonials de primers de segle, actualment l’endolcim amb sedes i entapissats amb petits tons florals o adamascats, és l’evolució del mateix estil. Respectem sempre les fibres naturals i els motius propis de les antigues colònies de finals del s. XIX i principis del s. XX, és un estil totalment actual i sempre sobri i acollidor.